Ons advocatenkantoor is goed bereikbaar vanuit heel Zeeland

Uw vertrouwde advocatenkantoor in Oosterland, Nieuwerkerk, Burgh-Haamstede en regio

We hopen dat u ons nooit nodig heeft als advocaat in Schouwen-Duiveland, maar mocht u ons toch nodig hebben in verband met een echtscheiding of familierecht, dan staan wij voor u klaar. Overigens kunt u ons inschakelen voor veel verschillende juridische kwesties.

 

Advocaat nodig in Bruinisse, Brouwershaven, Noordgouwe of omgeving?

Wij vinden dat juridische bijstand voor iedereen bereikbaar moet zijn. U bent bij ons daarom altijd van harte welkom om kosteloos een oriënterend gesprek met een van onze advocaten te voeren. Of u nu een arbeidsconflict heeft, een omgangsregeling voor de kinderen wilt afdwingen of letselschade vergoed wilt krijgen: in het oriënterende gesprek brengen we uw probleem in kaart. Ook stellen we direct een plan van aanpak op en berekenen we het financiële plaatje voor u. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Overigens zoeken we ook voor u uit of u in aanmerking kan komen voor gefinancierde rechtsbijstand.

 

Wij zijn er voor u in Zonnemaire, Scharendijke, Schuddebeurs en Ouwerkerk

Een probleem waarbij u de hulp van een advocaat nodig heeft, kan heel ingewikkeld zijn. Vooral als u er middenin zit. Wees dan gerust: wij helpen u het overzicht terug te krijgen en het probleem op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht en alles wat daarbij komt kijken, maar staan u uiteraard ook bij als het gaat om arbeidsrecht en strafrecht. Neem daarom gerust contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek.

Contact