U verdient de volledige inzet van uw strafrechtadvocaat

Dé advocaat op het gebied van strafrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare strafrechtadvocaat om u te vertegenwoordigen? Als u van een strafbaar feit wordt verdacht, staan wij klaar om samen met u de strijd aan te gaan. Heeft u een dagvaarding of een oproep voor een zitting ontvangen? Wij nemen de details van de zaak met u door, en bekijken hoe we kunnen bewerkstelligen dat u zonder zorgen deze zitting kunt bijwonen. Bij Van Pijkeren en Van Aken Advocaten te Zierikzee bent u aan het juiste adres als u ervaren advocaten met verstand van zaken zoekt. 

Bent u aangeklaagd? 

Heeft u een oproep voor een zitting ontvangen, maar bent u ervan overtuigd dat dit onterecht is, of dat niet met alle omstandigheden rekening is gehouden? Wordt u bijvoorbeeld beschuldigd van geweld, rijden onder invloed, of diefstal? Dat is heel vervelend, zeker als u geen blaam treft. Het vervelende is dan ook dat u zonder de juiste verdediging met een strafblad kunt komen te zitten. Maar ook als u zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten verdient u het om verdedigd te worden door betrokken advocaten, door advocaten die er ervaring mee hebben om hun cliënten zo goed mogelijk te verdedigen en die elke zaak nuchter kunnen bekijken.

Een strafrechtadvocaat in de arm nemen 

Als u een dagvaarding heeft ontvangen, een oproep voor een TOM-zitting, of een strafbeschikking dan is het belangrijk een goede advocaat in te schakelen. Of u nu schuldig bent aan het strafbare feit of niet, u verdient een advocaat die zich helemaal voor u inzet. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Van Pijkeren en van Akeren Advocaten in Zierikzee.

Contact