Advocatenkantoor voor Bergen op Zoom e.o.

 

Het toegewijde advocatenkantoor voor Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar juridische bijstand in de omgeving van Bergen op Zoom? Hebt u vragen over adoptie, uitkeringen, of wilt u meer weten over een omgangsregeling? Van Pijkeren & Van Aken Advocaten is gevestigd in Zierikzee, maar is tevens een deskundig advocatenkantoor voor Bergen op Zoom. Vooral uw juridische problemen kunt u contact opnemen met de allround advocaten mr. E.S. van Aken en mr. P.W. Bakkum. Of het nu gaat om kwesties op het gebied van strafrecht, familierecht, huurrecht of arbeidsrecht, dit advocatenkantoor is gemakkelijk toegankelijk. Daarom is het voor iedereen mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken met de advocaten. 

 

Familierecht en sociale zekerheid in Bergen op Zoom

Achter alledaagse problemen kunnen complexe juridische problemen schuilgaan. Zo kunnen de advocaten u ondersteunen bij het aanvragen van uitkeringen binnen de sociale zekerheid. Wanneer u een ontslag- en loonvordering op uw werkgever heeft, dan is het raadzaam om een jurist in te schakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Van Pijkeren & Van Aken Advocaten is het aangewezen rechtskantoor om uw ontslag- en loonvordering in behandeling te nemen. De advocaten bekijken of een conflict in der minne geschikt kann worden, of dat er toch een procedure gevoerd moet worden. Bij het begin van een zaak wordt altijd onderzocht of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. 

 

Omgangsregeling, zorgregeling en alimentatie na een echtscheiding

Als een huwelijk of partnerschap wordt ontbonden, moeten er voor minderjarige kinderen afspraken over de zorg en opvoeding vastgelegd worden. U kunt via dit advocatenkantoor voor Bergen op Zoom een ouderschapsplan of zorgregeling laten opstellen. U kunt er tevens terecht voor het bepalen van de hoogte van de alimentatie na een echtscheiding. Ook voor juridische ondersteuning bij adoptie bent u bij Van Pijkeren & Van Aken Advocaten aan het juiste adres. De rechten van huurder en verhuurder kennen de advocaten ook goed. Vraag om raad zodra een huurrecht geschil ontstaat.

Blijf niet met uw juridische problemen rondlopen, maar maak tijdig een vrijblijvende afspraak. Het eerste oriënterende gesprek bij dit advocatenkantoor voor Bergen op Zoom is gratis. 

 

Contact