Familierecht, arbeidsrecht & strafrecht in regio
Goeree-Overflakkee

Contact

Hulp nodig bij echtscheiding, ontslag en uikeringen? Van Pijkeren & Van Aken Advocaten geeft laagdrempelig advies.

Komt u uit Hellevoetsluis, Middelharnis, Oude en Nieuwe Tonge of elders van Goeree-Overflakkee? Bent u op zoek naar juridische bijstand op het gebied van huurrecht, familierecht, arbeidsrecht of strafrecht? Bij het advocatenkantoor van Van Pijkeren & Van Aken Advocaten in de omgeving van Goeree-Overflakkee bent u aan het juiste adres voor laagdrempelig juridisch advies. 

 

U bent verwikkeld in een echtscheiding en u heeft hulp nodig bij een goede omgangsregeling of zorgregeling. U vraagt om juridisch advies of bijstand bij de uitvoering van de alimentatie. Het zijn zaken die te maken hebben met het familierecht. Bij Van Pijkeren & Van Aken Advocaten vinden wij het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om deskundig juridisch advies in te winnen. U kunt bij ons dan ook altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Dit eerste gesprek is bovendien gratis. Heeft u dus vragen over alimentatie, een omgangsregeling, zorgregeling of andere zaken die komen kijken bij een echtscheiding, neem dan gerust contact op. 

 

Ons advocatenkantoor in de omgeving van Oude en Nieuwe Tonge, Hellevoetsluis en Middelharnis biedt hulp en advies op een breed terrein. Als allround juristen zijn wij ook actief op het gebied van huurrecht en arbeidsrecht. Ontslag- en loonvordering, sociale zekerheid en uitkeringen zijn enkele van de juridische kwesties die bij het arbeidsrecht een rol spelen. 
Geheel onverwacht wordt u ontslagen en u krijgt plotseling te maken met uitkeringen. Wanneer u vervolgens problemen ondervindt bij de gemeente of uitkeringsinstanties, kan een advocaat die alles weet van sociale zekerheid goed van pas komen. Hij kan u bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een klacht of bezwaarschrift. Bent u ontslagen en heeft u nog salaris tegoed? Ook op het terrein van ontslag- en loonvordering verlenen Van Pijkeren & Van Aken Advocaten u alle juridische bijstand.