Advocaat in Schouwen-Duiveland

Contact

Laagdrempelig en toegankelijk juridisch advies

Hebt u vragen over ondernemingsrecht, arbeidsrecht of strafrecht? Ben u verwikkeld in een arbeidsconflict of hebt u letselschade opgelopen? Wendt u zich dan met uw juridische problemen tot Van Pijken & Van Aken Advocaten. Ons kantoor is gevestigd in een sfeervol Middeleeuws pakhuis bij de jachthaven van Zierikzee op Schouwen-Duiveland in Zeeland.

 

Bij mr. E.S. van Aken en mr. P.W. Bakkum, beiden advocaat, kunt u ook terecht voor problemen rond letselschade. Daarnaast kunt u op vele andere terreinen juridisch advies krijgen, want beide advocaten zijn allround opgeleid in de ingewikkelde juridische materie die in onze complexe samenleving kan voorkomen.

Uw advocatenkantoor in Schouwen-Duiveland

Traditioneel heeft het kantoor van de twee advocaten een sterke binding met de Zeeuwse regio Schouwen-Duiveland.
"Ons uitgangspunt is dat iedereen met een juridisch probleem bij ons advies en begeleiding kan krijgen", benadrukken de juristen.

 

Hebt u juridisch advies nodig dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een advocaat. Het kantoor van beide juristen hecht veel belang aan laagdrempelig en toegankelijk advies. Daarom zijn aan een oriënterend gesprek geen kosten verbonden. "Tijdens dat eerste gesprek brengen we het juridische probleem in kaart. Tegelijk kijken we wat de beste aanpak is om bijvoorbeeld letselschade aan te pakken of een arbeidsconflict op te lossen", stellen mr. Van Pijken en me. Van Aken.

Van Pijken & Van Aken Advocaten is onder andere actief in...

Kerkwerve - Oosterland - Nieuwerkerk - Renesse - Burgh-Haamstede - Bruinisse - Brouwershaven - Noordgouwe - Noordwelle - Zonnemaire - Scharendijke -  Schuddebeurs - Ouwerkerk

Belang van de cliënt staat voorop

Uiteraard geldt te allen tijde nadrukkelijk de geheimhoudingsplicht. "Maar wij hechten eraan dat we toch in openheid zaken kunnen bespreken", benadrukken mr. Van Pijken en mr. Van Aken. "Eenzelfde aanpak hanteren we bij zaken op het gebied van strafrecht, ondernemingsrecht of arbeidsrecht. Altijd staat daarbij het belang van de cliënt voorop en kijken we bij aanvang van een zaak eerst of de cliënt in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand."

 

Van Pijkeren & Van Aken Advocaten is bij de Raad voor Rechtsbijstand aangesloten als 'High-Trust'-advocatenkantoor.

Neem contact op