Bij Advocatenkantoor Van Pijkeren & Van Aken kunt u terecht voor problemen op onder meer op de volgende rechtsgebieden.

Icoon bestuursrecht

Bestuursrecht

  • Vreemdelingenrecht (asiel/regulier)

  • Bestemmingsplannen

  • De Wet verplichte GGZ (WVGGZ)

Icoon juridische zaken

Personen- & familierecht

  • Echtscheidingen

  • Ondertoezichtstellingen

  • Gesloten plaatsing

  • Zorg- en contactregelingen

  • Alimentatie

Lees meer
Icoon juridische zaken

Strafrecht

  • Indien u onverhoopt met justitie in aanraking komt voor een strafbaar feit kunt u door ons kantoor op deskundige wijze worden bijgestaan.

  • Wij treden niet op voor slachtoffers of benadeelde partijen.

Lees meer

Advocatenkantoor Van Pijkeren & Van Aken

Aan de pittoreske jachthaven te Zierikzee is in een oud Middeleeuws pakhuis al jarenlang het advocatenkantoor Advocatenkantoor Van Pijkeren & Van Aken gevestigd.

Meester E.S. van Aken bedrijft daar de algemene rechtspraktijk. Hij wordt ondersteund door een deskundig en juridisch geschoold secretariaat. Cliënten kunnen voor al hun juridische problemen contact met het kantoor opnemen. De advocaat is allround opgeleid in de complexe juridische materie die schuilgaat achter alledaagse problemen.

Het kantoor heeft van oudsher een sterke binding met de regio Schouwen-Duiveland en uitgangspunt is dat iedereen met een juridisch probleem bij het advocatenkantoor terecht kan.

Mr. E.S. van Aken heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Algemene praktijk
- Asiel- en vluchtelingenrecht
- Personen- en familierecht
Op grond van deze registratie haalt hij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Laagdrempelig juridisch advies

Laagdrempeligheid staat voorop en daarom kan iedereen vrijblijvend een afspraak maken bij Advocatenkantoor Van Pijkeren & Van Aken. Het eerste, oriënterende gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het probleem wordt in kaart gebracht en gekeken wordt wat de beste oplossing is. Een regeling in der minne of toch een procedure voeren. Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Te allen tijde geldt de geheimhoudingsplicht van de advocaat en het ondersteunend personeel, zodat vertrouwelijk, maar toch in openheid zaken besproken kunnen worden.

 

Advocatenkantoor Van Pijkeren & Van Aken is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand als 'High-Trust'-advocatenkantoor. Bij aanvang van de zaak wordt altijd bekeken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.