Wij helpen u verder: familierecht en strafrecht bij Middelburg

Neem contact op

Van Pijkeren & Van Aken Advocaten staat bekend als een gespecialiseerd advocatenkantoor voor familierecht en strafrecht in de regio Middelburg. Ons uitgangspunt is dat iedereen met een juridische vraag bij ons terecht kan voor advies. Schakelt u ons in, dan brengen we graag uw mogelijkheden goed in kaart. Samen kijken we vervolgens naar de beste oplossing. Gedurende het traject staat uw belang centraal. Schakel ons in voor een breed scala aan diensten.

 

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, binnen onder meer het familierecht en het strafrecht, schakelt u ons als advocaat in voor een erg breed scala aandiensten. Denk hierbij aan:

 

  • Vreemdelingenrecht
  • Familierecht
  • Jeugdrecht
  • Bestuursrechtelijke procedures tegen de overheid

Vragen over juridische zaken? Neem contact met ons op.

Wilt u graag meer weten over het traject als u ons als advocaat voor familierecht of strafrecht inschakelt? We heten u graag van harte welkom op ons kantoor, gevestigd in een oud Middeleeuws pakhuis, niet ver van Middelburg en Goes. We plannen graag een gesprek in met u en voorzien u van een advies over wat de beste strategie gaat zijn. Dit eerste gesprek is altijd kosteloos en volledig vrijblijvend. U kunt ons bellen voor een afspraak.