Advocaat voor strafrecht in regio Goes

Contact

Zoekt u naar een advocaat?
Neem contact op met Van Pijkeren & Van Aken Advocaten.

Van Pijkeren & Van Aken Advocaten is een advocatenkantoor voor diverse juridische problemen in de regio Goes. Eén van onze expertises is strafrecht. Wanneer u bijvoorbeeld van een strafbaar feit word verdacht is het goed om verdedigd te worden door een advocaat voor strafrecht ofwel strafrechtadvocaat. We brengen graag uw probleem in kaart en kijken samen met u naar de beste oplossing. Uw belang staat altijd voorop. Dit maakt ons tot een erg betrouwbaar advocatenkantoor in de regio van Goes. Voordat we aan de slag gaan met uw dossier, kijken we direct of u in aanmerking kunt komen voor gefinancierde rechtsbijstand, een toevoeging.

Voor welke diensten schakelt u ons in?

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis binnen verschillende vormen van het recht, kunt u ons voor verschillende diensten inschakelen.
Denk hierbij aan:

  • Personen- en familierecht, waaronder echtscheidingen, zorg- en contactregelingen, alimentatiezaken;
  • Arbeidsrecht;
  • Strafrecht en jeugdstrafrecht;
  • Bestuursrecht;
  • Huurrecht;
  • Vreemdelingenrecht.

De juiste koers op het gebied van uw juridische zaken

Heeft u vragen over uw zaak op een van de genoemde rechtsgebieden ?

Het advocatenkantoor is gevestigd in een oud Middeleeuws pakhuis aan de pittoreske jachthaven te Zierikzee, niet ver van Goes. Een van de advocaten van ons kantoor plant graag een persoonlijk – gratis en vrijblijvend – intakegesprek met u in en kan u dan goed adviseren wat de beste strategie zal zijn.